AESOB, Özel OFM Antalya Hastanesi İle Sağlık Protokolü İmzaladı

Özel OFM Antalya Hastanesi ile Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) arasında, AESOB’a bağlı il ve ilçelerindeki odaların 82 bin esnaf üyesini kapsayan bir sağlık protokolü imzalandı. Özel OFM Antalya Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Derya Gani Sosyal ve AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok tarafından imzalanan protokolle, AESOB’a bağlı oda üyeleri, çalışanları ile onların 1.derece yakınlarının sağlık muayene ve hizmetleri Özel OFM Antalya Hastanesi’nde indirimli olarak yapılacak. Tüm branşlardaki muayenelerde, laboratuar ve radyoloji tahlil, tetkikleri, yatarak tedavi ve ameliyatlarda AESOB üyelerine hasta katılım payı üzerinden %20 indirim uygulanacak. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan üyelerden ise cari fiyatlar üzerinden %25 oranında bir indirim yapılacak.

 

Tüm odalarımız tek kişilik

Hastanelerinde 61 servis ve 42 tane de yoğun bakım yatağının bulunduğunu söyleyen Özel OFM Antalya Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Derya Gani Sosyal, diğer özel hastanelere nazaran tüm odaların tek kişilik ve oldukça geniş olduğunu belirterek yoğun bakım odalarının ise diğer özel hastanelerin aksine eksi katlarda olmayıp hastanelerinin üçüncü katında olduğunu söyledi. Hastanelerinde otomasyon sistemi olduğunu, içeriye giriş ve çıkışların yüz tanıma sistemiyle yapıldığını ve yoğun bakım ünitelerindeki 1. derece hasta yakınlarının içerideki hastalarını ve yapılan tüm müdahaleleri kameradan izleyebildiklerini de ifade eden Sosyal, hastanelerinin en son teknolojik cihazlarla ve konusunda uzman doktorlarla hizmet verdiğini söyledi.

 

Sağlığımızın kıymetini yine sağlığımızda bilmeliyiz

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’da toplum olarak genel bir kötü alışkanlığımızın olduğunu belirterek bu kötü alışkanlık yüzünden de toplum genelimizin iyice hastalanarak yataklara düşmedikten sonra asla hastaneye gitmediğini söyledi. Sevimçok, “ Yurtdışında yapılan araştırmalarda, oralardaki insanların sadece sağlık kontrolü yaptırmak için hastaneye gittiklerini ve bu oranında hastalanarak mecburen hastaneye gidenlerin sayısından kat be kat fazla olduğu söylenmektedir. Yani yurtdışında adam acaba ben ne durumdayım, bir kontrol yaptırıp öğreneyim mantığıyla hastaneye gidiyor. Bizler ise ancak son çare olarak yataklara düşüp yürüyemeyecek hale geldikten sonra hastanenin yolunu tutuyoruz, sağlığımızın kıymetini yine sağlığımızda bilmeliyiz” dedi.